Back to All Events

12 december 19:30 u Informatiebijeenkomst tramhalte Plantage Middenlaan

  • Theater Desmet 4A Plantage Middenlaan Amsterdam, NH, 1018 DD Netherlands (map)
Kruispunt Plantage Middenlaan - Plantage Kerklaan nu

Kruispunt Plantage Middenlaan - Plantage Kerklaan nu

Op maandag 12 december om 19:30 u organiseert de gemeente Amsterdam in theater Desmet een informatieavond over een nieuwe, bredere verkenning van de mogelijkheden voor een tramhalte op de Plantage Middenlaan bij de kruising met de Plantage Kerklaan. Op het eerdere voorstel om de halte stad uit voorbij de kruising te leggen kwamen heel veel bezwaren uit de buurt omdat hiervoor veel platanen gekapt moesten worden. Nu is de verkenning gericht op bredere, toegankelijke tramhaltes met behoud van de groene uitstraling en en het verbeteren van de ruimte voor fietsers en voetgangers.

Wilt u voorafgaand aan de bijeenkomst al aangeven wat u belangrijk vindt voor deze verkenning, of heeft u vragen, neem dan contact op met Hellas Schelleman via plantagemiddenlaan@amsterdam.nl 

Inloop vanaf 19:00 uur; 19:30 uur start: 21:30 u einde.