Back to All Events

11 februari 19:30-22:00 u Meer treinverkeer en fly-over Oostelijke Eilanden: inloopspreekuur Prorail in Pakhuis de Zwijger

  • Pakhuis De Zwijger 181B Piet Heinkade Amsterdam, NH, 1019 HC Netherlands (map)

Op donderdag 11 februari tussen 19:30 en 22:00 uur organiseert ProRail voor omwonenden van het spoor een inloopspreekuur over het Programma Hoogfrequent Spoorvervoer (PHS) in Pakhuis De Zwijger, Piet Heinkade 181 B. Er gaan  veel meer treinen rijden door onze buurten, alleen al naar Utrecht 6 intercity's en 6 sprinters per uur en ze gaan ook sneller rijden. Dus meer geluid en meer trillingen. En er komt een fly-over achter Oostenburg om de treinen uit Utrecht kruisingsvrij naar Alkmaar te kunnen laten rijden. Ook dat zal gevolgen hebben voor het geluid. Laat u hierover informeren door ProRail, stel vragen aan de deskundigen  en maak van de gelegenheid gebruik om duidelijk te maken dat nu al sprake is van ernstige geluidshinder, met name door het piepen in de bocht. Dit wordt in de geluidsberekeningen niet meegenomen. Vraag om geluidsschermen.

U kunt op elk moment binnenlopen. Meer informatie op www.prorail.nl/phs of op www.rijksoverheid.nl