Back to All Events

4 februari 12:00 u boekpresentatie 'Ik heb het leven lief' van José Aerts

  • Café Eik en Linde 22A Plantage Middenlaan Amsterdam, NH, 1018 DE Netherlands (map)

Op zaterdag 4 mei vanaf 12.00 uur kunt u in Café Eik en Linde, Plantage Middenlaan 22A, de eindpresentatie bijwonen van het project 'Ik heb het leven lief' van José Aerts (1949). Zij kwam in 2015 in Amsterdam wonen en werd lid van Stadsdorp Centrum Oost. Het doel van deze vereniging is dat leden met uitwisseling van diensten en door bemiddelingof ondersteuning zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

Om de cohesie onder de leden te bevorderen ging José op huisbezoek en schreef korte verhalen over deze ontmoetingen. Daarbij kwamen jeugdherinneringen, werkervaring, lief en leed aan de orde. Tijdens de feestelijke afsluiting van dit project zal zij het boek presenteren en overhandigen aan de geïnterviewde leden. U bent van harte welkom.

Voor meer info: www.joseaerts.nl email trouvaille19@gmail.nl  06-49053055