Back to All Events

10 september 20:00 u Plantage Weesperbuurtoverleg bij Swift, Pl. Parklaan 20A

  • Swift 20 Plantage Parklaan Amsterdam, NH, 1018 ST Netherlands (map)

Op maandag 10 september 20:00 - 22:00 uur vergadert het Plantage Weesperbuurtoverleg (PWO) in clubhuis SWIFT aan de Plantage Parklaan 20A.

Op de agenda staan onder meer het Namenmonument, St. Jacob, Nieuw onderwijsgebouw Roeterseiland, toename tramverkeer Sarphatistraat en herinrichting Plantage Middenlaan e.o.. Wil van Zijl - Facility Manager UvA, REC - presenteert hoe zij aan beheersing verkeersstromen en milieu werken, ook in het kader van 'goed nabuurschap'.  Het PWO van 10 september biedt gelegenheid aan een ieder om concrete voorstellen in te brengen voor het gebiedsplan 2019 van stadsdeel Centrum  en binnen de vergadering af te stemmen.

Lees hier de complete agenda met actielijst.