Back to All Events

18 september 18:00 - 20:30 uur Marineterrein: Bijpraten met de buurt

  • Marineterrein Commandantswoning 5 Kattenburgerstraat Amsterdam, NH, 1018 JA Netherlands (map)
Marineterrein luchtfoto.jpg

Dinsdag 18 september 18:30 - 20:30 uur (inloop 18:00 uur) organiseert Bureau Marineterrein in de Commandantswoning weer een informele informatiebijeenkomst 'Bijpraten met de buurt', speciaal voor mensen die in de buurt van het Marineterrein wonen. Doel is om betrokkenen in de directe omgeving van het Marineterrein als eerste bij te praten over stand van zaken en ontwikkelingen. Lees hier het programma.

Aanmelden via aanmelden@marineterrein.nl o.v.v. Bijpraten op 18 september.

‘Bijpraten met de buurt’ vindt in 2018 vier keer plaats. Lees hier het verslag van 20 februari 2018 . 

Blijf op de hoogte door je te abonneren op de nieuwsbrief van Bureau Marineterrein.
Op de website van het Marineterrein kan je een uitgebreide lijst met antwoorden op de meestgestelde vragen vinden; over onderwerpen als ambitie en ontwikkeling, over plan- en besluitvorming, over functies nu en in de toekomst. Mocht jouw vraag er niet bij staan, aarzel dan niet die te stellen. Dat kan via info@marineterrein.nl