Back to All Events

23-25 augustus Amsterdamse Waterspelen in de binnenhaven van het Marineterrein


  • Binnenhaven Marineterrein 7 Kattenburgerstraat Amsterdam, NH, 1018 JA Netherlands (map)
Waterspelen.jpg

In het laatste weekend van de zomervakantie, van 23–25 augustus, vinden op initiatief van Pension Homeland voor het eerst de Amsterdamse Waterspelen plaats: een water arena in de binnenhaven van het Marineterrein, met sport en spel op het water. Denk aan kanorugby, schoonzwemmen, zeepkistenraces, kanoën, suppen, zeilen, allemaal gratis en in de eerste plaats voor buurtbewoners.

Klik hier voor het complete programma op 23, 24 en 25 augustus.

Meedoen: Vrijwilligers uit de buurt kunnen zich melden; mensen die kunnen lassen, kunnen bouwen, mensen die jongeren uit de buurt kunnen enthousiasmeren; iedereen is welkom! Mail naar Kiki@amsterdamsewaterspelen.nl .