Aanvragen Cultuurbudget stadsdeel Centrum mogelijk t/m 22 mei

Muziek, buurtverhalen, poëzie, film en creatieve bedrijvigheid verrijken de buurt. Daarom kunnen bewoners en ondernemers met een cultureel hart  een voorstel indienen voor een bijdrage uit het Cultuurbudget van stadsdeel Centrum voor de periode medio juli - 31 december 2016.. Het stadsdeel is op zoek naar vernieuwende culturele activiteiten die passen bij wat er leeft in buurten in stadsdeel Centrum. De voorstellen moeten allereerst passen binnen de prioriteiten van de buurt. Daarna worden ze getoetst aan culturele criteria. Bij voorkeur gaat het om activiteiten op onverwachte en verrassende locaties (binnen en buiten).

U kunt t/m zondag 22 mei 2016 een voorstel voor financiering van uw activiteit of evenement indienen, uitsluitend per e-mail, te richten aan r.scheffers@amsterdam.nl . Lees hier meer over de voorwaarden en vormgeving van aanvragen.