Back to All Events

Filmavond "Boeren met toekomst"

  • De Witte Boei 201 Kleine Wittenburgerstraat Amsterdam, NH, 1018 Netherlands (map)

De werkgroep "Groen en Milieu" van het Huis van de Buurt Centrum-Oost draait weer een gratis film in De Witte Boei. In deze film uit 2009 keert een documentairefilm-maakster terug naar de boerderij waar ze is opgegroeid. Daar wil ze de natuur zoveel mogelijk gaan respecteren. Het als vanzelfsprekend gebruiken van fossiele energie ziet ze onder ogen, en ze neemt het drastische besluit om de vruchtbare bodem voortaan niet meer om te ploegen. Dat levert prachtige resultaten op, mooi en véél. En zo sluit deze avond   aan bij het "jaar van de bodem" dat de FAO heeft afgekondigd voor 2015. 

Earlier Event: January 8
Nieuwjaarsreceptie Witte Boei
Later Event: January 21
Eilandenoverleg