Back to All Events

4 november 19:00 u Informatieavond plannen Sint Jacob in Tijgerzaal Artis

  • Tijgerzaal Artis 41 Plantage Middenlaan Amsterdam, NH, 1018 Netherlands (map)

Het voormalig verpleeghuis Sint Jacob aan de Plantage Middenlaan wordt herontwikkeld tot een nieuw complex van levensloopbestendige woningen. .Op woensdag 4 november 19:00 - 21:00 uur organiseert de projectontwikkelaar  een informatieavond voor bewoners over de plannen voor de woningen en de invulling van de Kapel, alsmede over de mogelijke overlast die de bouwactiviteiten met zich mee kunnen brengen voor de omwonenden. In tegenstelling tot wat wij eerder berichtten vindt de bijeenkomst niet plaats in Sint Jacob, maar in de Tijgerzaal van Artis, Plantage Middenlaan41a. Inloop vanaf 18:30 uur. Lees hier de uitnodiging van de ontwikkelaar.