Back to All Events

28 mei Informatie- en inspraakavond over openbare ruimte rond nieuwbouw Katharinacomplex (N43), kop Czaar Peterbuurt

  • Oosterkerk 18 Kleine Wittenburgerstraat Amsterdam, NH, 1018 LW Netherlands (map)

Op 28 mei 19:00 uur in de Oosterkerk organiseert stadsdeel Centrum een informatie- en inspraakavond over de inrichting van de openbare ruimte rond de nieuwbouw van het Catharinacomplex op de kop van de Czaar Peterbuurt.  Aan de orde komen het opheffen van 32 parkeerplaatsen op straat en compensatie in de parkeergarage, de verplaatsing van de speeltuin  en de eventuele vervanging van de haagbeuken in de Blankenstraat door een ander type boom. Bekijk hier het herinrichtingsplan. Zie  ook  http://www.amsterdam.nl/wonen-leefomgeving/bouwprojecten/projecten-stadsdeel-3/katharinacomplex/actueel/informatie/