Back to All Events

Gezond 'Treffen' op zondag 28 juni in de Witte Boei

Dat een gezonde leefstijl belangrijk is voor de gezondheid lijkt ondanks veel medische en media aandacht nog steeds niet bij iedereen bekend. De realiteit is dat mensen die regelmatig bewegen en kiezen voor een gezond eetpatroon vaak een betere conditie hebben.

In het kader van de bijeenkomsten 'Boeiend Treffen' staat de gezondheid zondagmiddag 28 juni centraal. Geïnteresseerde buurtbewoners kunnen kennismaken met gezonde initiatieven op het terrein van voeding en beweging. Er kan worden geproefd van gezonde hapjes en meegedaan met 'Mensen Bewegen'. Er kan ook worden geluisterd en gereageerd op de ervaringen van mensen die zelf of met hulp van deskundigen werken aan een gezonde leefstijl.

iedereen is van harte welkom en kan deze middag ook zelf nieuwe activiteiten of initiatieven presenteren. Toegang gratis.

Meer informatie: wil@merkies.com of a.weber@ijsterk.nl