Back to All Events

22 juni 20:30 u Buurtvergadering herprofilering Eilandenboulevard: voorbereiding inspraakavond 1 juli

  • Witte Boei 201 Kleine Wittenburgerstraat Amsterdam, NH, 1018 Netherlands (map)

Ter voorbereiding van de inspraakavond op 1 juli die het stadsdeel organiseert, organiseert het Eilandenoverleg een buurtvergadering op 22 juni 20:30 uur in De Witte Boei.

Deze keer valt er echt iets te kiezen bij de inspraak over de herprofilering van de Eilandenboulevard. De deelraad heeft in februari 2014 besloten dat varianten met en zonder fietspad en met en zonder verlegging van het Kattenburgerplein uitgewerkt moeten worden tot een voorlopig ontwerp. Het Eilandenoverleg en de Vereniging De Nieuwe Vaart hebben meegewerkt aan variant 1 met fietspad langs het water en handhaving van het Kattenburgerplein op de huidige plek. Variant 2 is de uitwerking van het Masterplan van het stadsdeel zonder zo'n fietspad met rammelstrook en opschuiven Kattenburgerplein. Variant 3 lijkt daar op, maar dan met fietsstrook aan de waterkant. Zie het dossier Eilandenboulevard op deze website.