Back to All Events

1 juli inspraakavond varianten herprofilering Eilandenboulevard

  • Artis, Koningszaal 41 Plantage Middenlaan Amsterdam, NH, 1018 Netherlands (map)

Op 1 juli 19:00 uur in de organiseert stadsdeel Centrum een informatie- en inspraakavond over de varianten voor de Eilandenboulevard. De bijeenkomst wordt gehouden in de Koningszaal van Artis, Plantage Middenlaan 41A. Het gaat dan om de keuze voor of tegen een volwaardig fietspad aan de waterkant, wel of niet verschuiven kruispunt Kattenburgerplein richting huizen, wel of niet handhaven stoplichten voor de Oosterkerk, aantal parkeerplaatsen en meer. In een later stadium volgt inspraak over de oever en de verblijfsplaatsen aan het water. Zie het dossier Eilandenboulevard op deze website en de website van het stadsdeel 

Op maandag 22 juni om 20:30 uur organiseren het Eilandenoverleg en de Vereniging De Nieuwe Vaart een buurtvergadering ter voorbereiding van deze inspraakavond.