Back to All Events

19 t/m 27 november Big Art in de Diamantbeurs, Weesperplein 4


  • Capital C Diamantbeurs 4 Weesperplein Amsterdam, NH, 1018 WZ Netherlands (map)

Van zaterdag 19 tot en met zondag 27 november is de oude Diamantbeurs van Amsterdam, Weesperplein 4, gevuld met uitsluitend grote installaties van hedendaagse kunstenaars en ontwerpers. Een mix van bekende namen en jong talent. Met monumentale schilderijen, grote sculpturen, foto’s, videoprojecties en textiele werken. Tijdens de PAN Amsterdam en het Amsterdam Art Weekend lanceert curator Anne van der Zwaag een nieuw initiatief: BIG ART. Lees meer op www.bigart.nu Openingstijden: maandag t/m donderdag 12:00 - 18:00 uur, vrijdag, zaterdag en zondag 11:00 - 20:00 uur. Toegang € 7,50. Omwonenden hebben een brief ontvangen waarmee ze gratis toegang hebben.

Wegens wijzigingen in het ontwerp is de start van de verbouwing van de Diamantbeurs uitgesteld tot het voorjaar van 2017. Het gebouw is inmiddels volledig gestript en alle voorbereidende werkzaamheden zijn afgerond. Lees meer op www.capitalc.amsterdam.

De lege ruimte wordt intussen benut voor tijdelijke tenstoonstellingen. Tegelijk met BIG ART is er op de eerste verdieping een pop-up tentoonstelling Collectors View met werk uit zes privé-collecties. Openingstijden za 19 & zo 20: 11-19 u | do 24: 12-18 u | vr 25 & za 26: 11-19 uur. Gratis toegang.