Back to All Events

24 februari 19:30 u Informatieavond verbouwing Diamantbeurs tot verzamelgebouw voor creatieve bedrijven

  • Diamantbeurs Weesperplein 4 Amsterdam (map)

Op woensdag 24 februari 19:30 uur is er een informatieavond voor bewoners en ondernemers in de omgeving van de Diamantbeurs (Weesperplein 4) over de verbouwing tot verzamelgebouw voor uitgevers en creatieve bedrijven. O.a. Sijthoff gaat zich hier vestigen. Maar eerst moet het pand verbouwd worden. In het pand en op het dak moet gesloopt worden, er komt een extra kelderlaag en de monumentale dakrand, die in de loop der jaren verdwenen is, wordt hersteld. Daarnaast zijn er plannen voor een bijzondere nieuwe dakopbouw. In verband met eventuele overlast is een omgevingsmanager aangesteld: Carin Bosboom, bereikbaar via omgevingsmanager@diamantbeurs.nl  Via dit e-mailadres kunt zich ook aanmelden voor de bijeenkomst.