Back to All Events

17 maart 16:00 u Presentatie onderzoeksrapport zelfbeheer openbare ruimte Universiteit Wageningen in De Witte Boei

  • De Witte Boei 201 Kleine Wittenburgerstraat Amsterdam, NH, 1018 Netherlands (map)
Zelfbeheer Nieuwe Vaart

Zelfbeheer Nieuwe Vaart

Op donderdag 17 maart om 16:00 uur presenteren studenten van de Universiteit Wageningen in De Witte Boei hun rapport 'Een (be)leefbare ruimte; openbare ruimte in eigen beheer'. Hierin staan de resultaten van twee jaar onderzoek naar de zin van zelfbeheer aan de hand van een aantal locaties. Aanleiding was een verzoek van de boten in de Nieuwe Vaart – verenigd in de Vereniging De Nieuwe Vaart die  geconfronteerd werden met het voornemen van het stadsdeel Centrum om de oever van de Eilandenboulevard op te hogen en daar gras met bloemen te zaaien. Het onderhoud zou door de gemeente gedaan worden.

Lees hier het persbericht en hier projectinformatie van de Universiteit Wageningen