Back to All Events

16 en 17 april Kunstroute Open Oost Oostelijke Eilanden en Cz. Peterbuurt


  • INIT e.o. Jacob Bontiusplaats 9 (map)

In het weekend van 16 en 17 april organiseren kunstenaars van de Oostelijke Eilanden en Czaar Peterbuurt de kunstroute Open Oost. De centrale expositie is in het INIT-gebouw, ingang Jacob Bontiusplaats 9 (naast Roest). Zaterdag 10_ 17:00 uur en zondag 12:00 - 17:00 uur. Een deel van de 40 deelnemende kunstenaars toont werk in de  winkels in de Czaar Peterstraat, die zaterdag en zondag open zullen zijn. In de winkels vinden naast exposities ook performances, lezingen en action-painting plaats. Ook restaurant Rosa en Rita en het ateliergebouw in de Kraijenhoffstraat 34 doen mee met de exposities.  Hier wordt ook een workshop tekenen en schilderen voor kinderen gegeven.

Zie voor meer informatie www.OpenOost.org