Back to All Events

22 mei 17:00 u opening broedplaats Ondertussen in de Kweekschool (Plantage Middenlaan 27)

  • Voormailge Kweekschool 27 Plantage Middenlaan Amsterdam, NH, 1018 DB Netherlands (map)

'Ondertussen in de Kweekschool' is een nieuwe broedplaats voor kunstenaars met en zonder vluchtelingenachtergrond. De broedplaats voor ca. 30 kunstenaars en creatieve ondernemers komt op de bovenverdiepingen van de voormalige kweekschool aan de Plantage Middenlaan 27. Op de begane grond komt het Nationaal Holocaust Museum, in samenhang met de Hollandsche Schouwburg aan de overkant. 

De broedplaats is bedoeld voor nieuwkomers/vluchtelingen, net aangekomen of allang in Amsterdam gevestigd, die hier een unieke samenwerking willen opzetten.

Op zondag 22 mei om 17:00 uur opent wethouder Kajsa Ollongren de broedplaats. Aan het programma van de opening wordt nog gewerkt. Je kunt je nu al opgeven via sabina@ondertussenamsterdam.nl 

Wie dit initiatief wil steunen, kan dat het beste doen met een lidmaatschap van € 40 per maand. Daarmee mag je altijd naar binnen, koffie drinken of je laptop openklappen en heb je gratis entree voor de publieksprogrammering. Als je meer informatie hierover wilt ontvangen, mail dan naar sabina@ondertussenamsterdam.nl