Back to All Events

29 mei 12:00 u Presentatie plannen Holocaust Museum Plantage Middenlaan 27

  • Nationaal Holocaust Museum 27 Plantage Middenlaan Amsterdam, NH, 1018 DB Netherlands (map)

Op 16 mei is het Nationaal Holocaust Museum geopend in de voormalige kweekschool aan de Plantage Middenlaan. Het is dagelijks geopend van 11:00 - 17:00 uur. Lees hier de openingstoespraak van de conservator. Op dit moment is er een tentoonstelling te zien van Jeroen Krabbé, "De ondergang van Abraham Reiss'. Lees hier meer.

Op zondag 29 mei om 12:00 uur geeft Joël Cahen, kwartiermaker van het Nationaal Holocaust Museum, een presentatie over de toekomst van het nieuwe museum, hoe verhoudt dit museum zich tot het Joods Cultureel Kwartier en vooral tot de Hollandsche Schouwburg, wat gebeurde er in dit gebouw en wat kan het publiek de komende jaren verwachten?

Locatie: Auditorium Nationaal Holocaust Museum, Plantage Middenlaan 27
Toegang: Gratis op vertoon van uw entreebewijs voor het Joods Cultureel Kwartier
Voertaal: Nederlands
Aanmelden gewenst: evenementen@jhm.nl
Aanvang: 12.00 uur