Back to All Events

19 t/m 21 augustus Amsterdam Maker Festival op het Marineterrein


  • Marineterrein 7 Kattenburgerstraat Amsterdam, NH, 1018 JA Netherlands (map)

Van vrijdag 19 augustus t/m zondag 21 augustus wordt op het Marineterrein het Amsterdam Maker Festival gehouden. Elke dag van 13:00 tot 18:00 uur. Met behulp van nieuwe middelen en technieken kun je alles maken wat je bedenkt, of je nu kok bent of tecdhneut, mode-ontwerper of kunstenaar.. Hert festival wil de bezoeker stimuleren om zelf te gaan maken.Zo kun je er zelf aan de slag met lasercutters, 3D printers, Arduino en VR en AR toepassingen;

De 'makerfair' is een onderdeel van het festival. Hier kunnen bezoekers kennis maken met de leukste, hipste, nieuwste makers van Amstyerdam en omstreken en hun producten proeven, uitproberen en kopen.

Het festival is gratis toegankelijk. Meer informatie en gedetailleerd programma is te vinden op www.amsterdammakerfestival.nl