Back to All Events

14 november 19:00 u info-inloopavond locatie Overloopplantsoen voor Joods monument

  • Hoftuin 18 Nieuwe Herengracht Amsterdam, NH, 1018 DP Netherlands (map)
Overloopplantsoen Monument.JPG

In verband met de locatiekeuze van het Holocaust Namenmonument aan de Weesperstraat, moet het Monument vanJoodse Erkentelijkheid dat daar nu staat worden verplaatst. De gemeente stelt nu plaatsing aan de rand van het Overloopplantsoen voor bij de Nieuwe Keizersgracht.

Op dinsdag 14 november 19:00 - 21:30 uur organiseert stadsdeel Centrum hierover een informatie-inloopavond van 19:00 - 20:30 uur in de Hoftuin, Nieuwe Herengraacht 18.

Uit de uitnodigingsbrief wordt duidelijk dat het hier niet om inspraak gaat, want er vindt geen overleg plaats. Er zijn ambtenaren aanwezig om individuele vragen te beantwoorden. Ook worden de vervolgstappen in de procedure uitgelegd.