Back to All Events

23 november 19:30 overleg over Plukbos achter 2e Wittenburgerdwarsstraat

  • Buurthuis De Witte Boei 201 Kleine Wittenburgerstraat Amsterdam, NH, 1018 Netherlands (map)
Plukbos.JPG

Donderdag 23 november 19:30 uur geeft de Werkgroep Plukbos in Buurthuis De Witte Boei een toelichting op haar plan voor het grasveld tussen de 2e Wittenburgerswarsstraat en de Jacob Burggraafstraat. De werkgroep bestaat uit buurtbewoners. De werkgroep wil het grasveld een prettiger aanzicht geven dan alleen een hondenuitlaatplek.  Het  idee is om laantjes te maken van lage bomen en struiken met liefst eetbare vruchten, rekening houdend met zichtlijnen ten behoeve van de zon en de veiligheidsbeleving. De werkgroep heeft enkele ontwerpemn gemaakt die ze graag met de omwonenden wil doornemen, want de werkgroep wil de meningen en ideeen van de bewoners betrekken bij het uiteindelijke ontwerp. Dat zal uiteindelijk bij de gemeente worden ingediend. De gemeente heeft al een eerste toezegging gedaan om dit te terrein te mogen aanpakken.

Na afloop is er gelegenheid om met elkaar een drankje te drinken.

Uw aanmelding wordt op prijs gesteld. U kunt die mailen naar plukbos@hotmail.com 

Lees hier de flyer  en hier de tekening