Back to All Events

7 april 17:00 u Afscheidsreceptie jongerencentrum De Clutch, 2e Leeghwaterstr. 5B

  • Jongerencentrum De Clutch 5B Tweede Leeghwaterstraat Amsterdam, NH, 1018 RA Netherlands (map)

Wegens een gemeentelijke bezuiniging sluit jongerencentrum de Clutch na een periode van 26 jaar helaas zijn deuren. De activiteiten worden voortgezet bij speeltuin Wittenburg, in Huis van de Buurt de Witte Boei, en in “de Zuidpool”, het gebouw naast de Alan Turingschool.

Ter gelegenheid van deze sluiting biedt het jongerencentrum op vrijdag 7 april 2017 een afscheidsreceptie aan. Deze vindt plaats van 17.00 uur tot 20.00 uur in jongerencentrum de Clutch. De medewerkers van De Clutch nodigen iedereenvan harte uit om onder het genot van een hapje en een drankje persoonlijk afscheid te komen nemen.