Back to All Events

28 mei 14:30 u Cityfolks Videofilmproject in Libreria Bonardi

  • Libreria Bonardi 26 Entrepotdok Amsterdam, NH, 1018 AD Netherlands (map)

Op zondag 28 mei 14:30 - 17:30 uur wordt u uitgenodigd voor de presentatie van MOES, een filmische bloemlezing van buurtgenoten met scènes over diversiteit, pesten, eigen kracht en jong versus oud. Locatie: Libreria Bonardi, Entrepotdok 26.

Met medewerking van Joke en Ellie Hahn, Aad Bogaard, Aat Veldhoen, Benjamin Raktoe, Aydan Figaroa, Clutchjongeren, Houari Nekkaa, Cees Koldijk, Gonny Muller, Peter Gualterus en Fran Gebhardt, St. Blije Buren, Truus Gase, Frans Rademakers, Sohie Ruhl, Rouane Grinate, <orena Bucsek, Tegce Gelin Sutcu, José Aerts, 'Lampen en boeken', Henk en Hans, Rinus de bloemenman en vele anderen.

S.v.p. Aanmelden via Yristie@gmail.com