Back to All Events

14 februari 20:00 u Eilandenoverleg in De Witte Boei: verkiezingsspecial

  • Buurthuis De Witte Boei 201 Kleine Wittenburgerstraat Amsterdam, NH, 1018 Netherlands (map)

Op woensdag 20 december 20:00 - 22:00 uur vergadert het Eilandenoverleg in De Witte Boei, Kleine Wittenburgerstraat 201. De vergadering is een verkiezingsspecial voor de verkiezing van de Stadsdeelcommissie Centrum op 21 maart. Alle buurtbewoners zijn welkom.

Om te beginnen staat het Eilandenoverleg stil bij de dodelijke schietpartij in het speeltuingebouw Wittenburg. In een volgende vergadering zal dit uitgebreider aan de orde komen, in vervolg op wat het Eilandenoverleg van 20 december 2017 besproken heeft naar aanleiding van de vorige dodelijke schietpartij op de Kattenburgerkade (zie verslag Eilandenoverleg 20 december 2017).

Vanaf 20:30 uur gaat het Eilandenoverleg in gesprek met de kandidaten voor de Stadsdeelcommissie Centrum. 

Lees hier de complete agenda en  hier de vijf gesprekspunten die tevoren meegegeven zijn aan de kandidaten.