Back to All Events

22 januari 18:00 - 19:30 u 'Bijpraten met de buurt' op het Marineterrein

  • Marineterrein, Commandantswoning 5 Kattenburgerstraat Amsterdam, NH, 1018 JA Netherlands (map)

Op dinsdag 22 januari 2019 organiseert Bureau Marineterrein Amsterdam van 18.00 tot 20.30 uur in de Commandantswoning op het een informele informatiebijeenkomst, speciaal voor mensen die in de buurt van het Marineterrein wonen. Doel is om betrokkenen in de directe omgeving van het Marineterrein als eerste bij te praten over stand van zaken en ontwikkelingen. Aanmelden kan via aanmelden@marineterrein.nl o.v.v. Bijpraten op 22 januari 2019.

Bijpraten met de buurt vindt drie tot vier keer per jaar plaats. Buurtbewoners worden via de nieuwsbrief van het Marineterrein en Facebook op de hoogte gebracht, daarnaast ontvangen de leden van het buurtplatform een persoonlijke uitnodiging. Verslagen van de bijeenkomsten vind je op de pagina documenten van de website www.marineterrein.nl.