Back to All Events

vandaag 1 februari 19:30 uur bijeenkomst stadsdeel Centrum voor bewoners Wittenburg over schietpartij

  • Werf Kromhout 147 Hoogte Kadijk Amsterdam, NH, 1018 BJ Netherlands (map)

Vanavond. donderdag 1 februari,  om 19:30 uur in Werf Kromhout, Hoogte Kadijk 147, organiseert stadsdeel Centrum een bijeenkomst voor bewoners van Wittenburg en omgeving naar aanleiding van de ernstige  schietpartij. De uitnodiging van stadsdeelvoorzitter Boudewijn Oranje is op Wittenburg huis-aan-huis verspreid.

Tijdens de bijeenkomst geven de politie en de gemeente u een toelichting op de maatregelen die zijn genomen. zoals extra aanwezigheid van politie, handhaving en straatcoaches en de inzet van cameratoezicht Daarnaast is een intensieve-aanpak(-nodig om de situatie in de buurt te verbeteren. Ook hierover vertelt het stadsdeel u tijdens de bijeenkomst meer. Daarnaast is het Openbaar Ministerie aanwezig.