Back to All Events

21 februari 17:00 - 19:30 u inloopavond herinrichting Eilandenboulevard

  • Buurthuis De Witte Boei 201 Kleine Wittenburgerstraat Amsterdam, NH, 1018 Netherlands (map)
Eilandenboulevard DO Kattenburgerplein.JPG

Op woensdag 21 februari organiseert de omgevingsmanager Eilandenboulevard in de vroege avond van 17:00 - 19:00 uur een inloopbijeenkomstin Buurthuis De Witte Boei over de aanpak en de planning van de herinrichting van de Eilandenboulevard: Op tekeningen is te zien wanneer volgens de planning een bepaald weggedeelte is afgesloten waardoor tijdelijke een andere route gevolgd moet worden.

Op 4 juni 2018 start de gemeente Amsterdam met de herinrichting. Voorafgaand worden werkzaamheden aan kabels en leidingen uitgevoerd. Het gaat om de ventweg vanaf de Grote Wittenburgerstraat tot het Kattenburgerplein. Op 26 februari starten op drie plaatsen werkzaamheden aan de gasleidingen: tussen Kattenburgerstraat en Bijltjespad, op trottoir en fietspad bij 'Doe Het Zelf Wittenburg' en op trottoir en fietspad van de Oostenburgergracht bij NewWerkteater.

Als u niet aanwezig kunt zijn of na de inloopavond nog vragen heeft, kunt u mailen naar vernieuwen.eilandenboulevard@amsterdam.nl