Back to All Events

11 maart 15:30 u Verkiezingsdebat betaalbaar wonen in de Tolhuistuin

  • Tolhuistuin 2 IJpromenade Amsterdam, NH, 1031 KT Netherlands (map)
Huurdersverkiezingsdebat_11maart-page-001.jpg

Op zondag 11 maart organiseren de Huurdersvereningen Centrum, Oud-West en Arcade en actieplatform Fair City een verkieizngsdebat over betaalbaar wonen. Locatie: Tolhuistuin, IJpromenade 2, Amsterdam-Noord (vlakbij de pont).

Tijdelijke huurcontracten? Minstens 35 % sociale huur in alle wijken? Open of gesloten stad? Woningdelen? Deze en andere vraagstukken komen aan de orde in het debat waaraan o.a. Rutger Groot Wassing (GL), Marjolein Moorman (PvdA) en Laurens Ivens (SP) deelnemen, naast vertegenwoordigers van VVD en D66.

Voorafgaand aan het debat kunt u deelnemen aan een fietstocht langs een aantal woonprojecten. Vertrek om 13:30 uur evanaf de Tolhuistuin.