Back to All Events

8 maart 19:30 u Dock organiseert Buurtinitiatievenavond in De Witte Boei

  • Buurthuis De Witte Boei 201 Kleine Wittenburgerstraat Amsterdam, NH, 1018 Netherlands (map)
Witte Boei totaal.jpg

Op donderdag 8 maart organiseert DOCK een Buurtinitiatieven Avond in samenwerking met het Stadsdeel in de Witte Boei, van 19.30 – 21.30.
Naar aanleiding van de schietincidenten op Wittenburg en Kattenburg, zijn er veel buurtbewoners en organisaties aan de slag gegaan om initiatieven op te zetten in buurt 1018. Om overzicht hierin te creëren, en slim verbindingen te leggen, organiseert Dock de Buurtinitiatieven Avond.
Dus heb je een goed idee of initiatief? Wil je graag bijdragen aan een leefbare, veilige en fijne woon omgeving? Of gewoon geïnteresseerd? Dan ben je van harte welkom op donderdag 8 maart in de Witte Boei!

Ook ideeën over de heropening van Speeltuin Wittenburg, zijn van harte welkom. Het is daarnaast op 8 maart ook Internationale Vrouwendag. Daarom nodigt Dock speciaal ook vrouwen uit om hun ideeën te delen; en aan de initiatiefnemers om vrouwen te betrekken in hun projecten.
Ook na deze avond kan je nog contact met Alex Paske atpaske@dock.nl of  Onno Raadsen oraadsen@dock.nl opnemen over je initiatief in gebied 1018.

Graag aanmelden bij: Alex te Paske Atpaske@dock.nl. Locatie: Buurtcentrum de Witte Boei, Kleine Wittenburgerstraat 201, Amsterdam.