Back to All Events

6 t/m 8 april Expositie Kunstenaarsvereniging Sint Lucas in de Oosterkerk


  • Oosterkerk 1 Kleine Wittenburgerstraat Amsterdam, NH, 1018 LS Netherlands (map)
Oosterkerk Sint-Lucas-expo-Oosterkerk-april-2018kopie-225x300.jpg

Expositie Kunstenaarsvereniging Sint Lucas in de Oosterkerk
Opening: vrijdag 6 april 18.00
Open: zaterdag 7 april van 12.00 tot 18.00
zondag 8 april van 13.00 tot 18.00

Sint Lucas is terug!
Na een half jaar is Kunstenaarsvereniging Sint Lucas terug in de Oosterkerk. De leden laten recent werk zien. Geen thematentoonstelling, maar een proeverij van datgene waar de kunstenaars echt mee bezig zijn. Het werk is dus uiteenlopend in thema en uitvoering, maarallicht een startpunt voor nadere kennismaking met een kunstenaar en zijn oeuvre.

Deelnemende kunstenaars:
Joke Plomp, Sjanie Bon, Katja Berkenbosch, Sjoerdtje Hak, Tjits van der Kooij, Alison Korthals Altes, Diane Lekkerkerker, Herman Deen, Jan van Dijk, Tjeerd Landman, Ingeborg Vreeswijk, Kees Reek, Hanneke Barendregt, Alex de Wolf, Patty van Hoften, Anneke Adama, Caro Schaars, Cilia Groenveld en Ruud Ritsma.

Lees hier meer over de agenda van de Oosterkerk t/m juni 2018