Back to All Events

13 oktober 14:00-20:00 uur oogstfeest Plukbos Wittenburg

07 Plukbos veel mensen.jpg

Zondag 13 oktober tussen 14:00 en 20:00 uur is het Oogstfeest in het Plukbos op Wittenburg, tussen Wittenburgerdwarsstraat en Jacob Burggraafstraat. Alle Wittenburgers zijn welkom!

Het Plukbos is een bewonersinitiatief dat een jaar geleden is gestart. Dankzij de verbroederende inspanning van velen staan er nu al 25 nuttige plantsoorten! Met de wateraansluiting en (tijdelijke) opslag voor de Wittenburger-tuin-gereedschaps-uitleen heeft het stads-voedselbos een enorme groeipotentie. Dit willen de bewoners vieren, evalueren en gelijk een nieuwe traditie in het leven roepen: Het Jaarlijks Plukbos Oogstfeest! Een buurtfeest, ondersteund vanuit de bewonerscommissies in de aangrenzende appartementencomplexen. Hulp en eigen initiatieven zijn welkom; samen voorzien ze in versnaperingen, een verwarmde tent, luchtkasteel, fikkie en muzikale omlijsting
Bij rotweer komt er we een alternatief programma, houdt daarvoor hun facebookpagina in de gaten www.facebook.com/plukbos
Het evenement heeft gratis toegang, wel aanmelden i.v.m. inkoop via plukbos@hotmail.com.