Back to All Events

8 oktober 18:30 u Bijpraten met de Buurt over het Marineterrein

  • Marineterrein Commandantswoning 5 Kattenburgerstraat Amsterdam, NH, 1018 JA Netherlands (map)

Op dinsdag 8 oktober 18:30 - 20:00 uur‘Bijpraten met de buurt’ over het Marineterrein in de Commandantswoning. Inloop vanaf 18:00 uur met soep. Nazit van 20:00 - 20:30 uur.

Tijdens de bijeenkomst zal de nadruk liggen op activiteiten en projecten die de komende maanden op het Marineterrein plaatsvinden. Wat betreft de toekomstige definitieve ontwikkelingen is nog weinig nieuws te melden. Wel zijn er vertegenwoordigers van het Rijk en/of de gemeente Amsterdam aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Menno van der Veen geeft een toelichting over de opstart omgevingscontract. Ook de follow-up designsprint komt aan de orde.

Wilt u erbij zijn? Aanmelden kan via aanmelden@marineterrein.nl o.v.v. ‘8 oktober Bijpraten’.