Back to All Events

5 maart 20:00 u Actie-avond voor betere luchtkwaliteit en tegen doorgaand verkeer

  • Wijkcentrum dÓude Stadt 123 Kerkstraat Amsterdam, NH, 1017 GE Netherlands (map)
Zwart: zware doorgaand verkeerroutes

Zwart: zware doorgaand verkeerroutes

Op dinsdag 5 maart 20:00 uur organiseren Wijkcentrum d’Oude Stadt en het Plantage Weesperbuurtoverleg (PWO) een actie-avond in de nieuwe locatie van het wijkcentrum, Kerkstraat 123, voor vertegenwoordigers van buurt-/straatorganisaties die zich bezig houden met verkeer. Thema van de avond is ‘Luchtkwaliteit moet beter - geen doorgaand verkeer’. Het is de bedoeling om tijdens de avond acties in gang te zetten op korte termijn.

De avond is vooral gericht op belangengroepen rond de Weesperstraat-Wibautstraat, S100 en Overtoom. Meer info en aanmelden (uiterlijk 1 maart): klik hier.