Back to All Events

12 november 17:30 u Toelichting plannen Sjoa Museum Pl. Middenlaan 27

  • Sjoa Museum 27 Plantage Middenlaan Amsterdam, NH, 1018 DB Netherlands (map)

De directie van de Hollandsche Schouwburg nodigt  de buurtbewoners in de Plantagebuurt uit voor een toelichting op de plannen rondom het Nationaal Sjoa Museum. Zoals bekend streeft de Hollandsche Schouwburg ernaar om in de voormalige Hervormde Kweekschool/IVKO dit nieuwe museum te vestigen. De plannen voor de eerste fase van dit project zijn nu zo ver uitgewerkt dat we ze kunnen realiseren en daarom laten we ze graag aan de buurtbewoners zien. De bijeenkomst vindt plaats in het genoemde gebouw, Plantage Middenlaan 27, op donderdag 12 november 2015, tussen 17.30-19.00 uur. Met een kopje koffie maken we graag nader kennis met de buurt, vertellen we u graag over onze plannen en bent u in de gelegenheid om vragen te stellen.