Back to All Events

18 oktober 20:00 u 'Zon op het Dok' voorlichting zonnepanelen Entrepotdok

  • Buurthuis De Witte Boei 201 Kleine Wittenburgerstraat Amsterdam, NH, 1018 Netherlands (map)
Zon op het dok 18okt2017.JPG

Op woensdag 18 oktober 20:00 - 22:00 uur organiseert de Initiatiefgroep 'Zon op het Dok' in Buurthuis De Witte Boei (Kleine Wittenburgerstraat 201) een voorlichtingsavond voor alle bewoners van het Entrepotdok over de steeds concreter wordende plannen voor zonnepanelen op het Entrepotdok. Wat levert het op? Hoe kan ik meedoen? Dat wordt uitgelegd door Eric de Lange van 'Zon op Nederland', die door heel Nedrland bewonersprojecten met zonnepanelen op daken realiseert.
Lees meer op www.zonophetdok.nl en facebook.com/zonophetdok

Bewoners van het Entrepotdok kunnen zich voor deze bijeenkomst aanmelden via zonophetdok@gmail.com