Back to All Events

4 oktober 16:30 u Openingsfeest vernieuwde buurthuis De Witte Boei

  • Buurthuis De Witte Boei 201 Kleine Wittenburgerstraat Amsterdam, NH, 1018 Netherlands (map)
Witte Boei openingsfeest 4 okt voorblad.JPG

Op woensdag 4 oktober 16:30 - 19:00 uur organiseert Buurthuis De Witte Boei een buurtfeest om te vieren dat de verbouwing succesvol is afgerond. Het buurthuis kan hierdoor nog beter als huiskamer van de buurt functioneren; het is gezelliger geworden. Ook zijn er door de verbouwing betere mogelijkheden voor bijeenkomsten.

Portefeuillehouder Roeland Rengeling van stadsdeel Centrum zal de officiele opening verrichten. Daarna zijn er diverse activiteiten en optredens, o.a. Trio Chakara Band, Jos Zandvliet, Kickboxen, Mindfullness, Havenkoor, schmincken. En een hapje en een drankje.

Alle buurtbewoners zijn van harte welkom..