Back to All Events

22 mei 19:00 u Theater Frascati massabrainstormsessie voor schone lucht

  • Theater Frascati 69 Nes Amsterdam, NH, 1012 Netherlands (map)

Op maandagavond 22 mei 19:00 uur organiseren een aantal bewonersorganisaties uit stadsdeel Centrum samen met o.a. Milieudefensie en de Fietsersbond een voor alle Amsterdammers toegankelijk brainstormsessie met als doel om een lobbycampagne te ontwikkelen om duurzame mobiliteit tot hoofdthema te maken van de gemeenteraadsverkiezingen in 2018:

De Amsterdamse wegen zijn dichtgeslibd door alle auto's, scooters, vrachtwagens en touringcars. Ze zorgen voor ongezonde lucht en nemen de ruimte in waar voetgangers en fietsers naar snakken.. De gemeente moet meer en grotere stappen zetten om te komen tot duurzame mobiliteit en schone lucht.

Met de brainstormmethode van Primaforum zullen de deelnemers in groepen hun inbreng kunnen leveren en live stemmen.

Locatie: Theater Frascati, Nes 69.

Voor informatie en aanmelden ga naar www.schoneluchtenruimte.amsterdam of mail naar geefmijmaar@schoneluchtenruimte.amsterdam