Back to All Events

25 t/m 27 augustus Uitmarkt op Marineterrein en rond Oosterdok


  • Marineterrein en Oosterdok Amsterdam (map)

De Uitmarkt is  het grootste culturele evenement van Amsterdam en tevens de aftrap van het culturele seizoen. Dit jaar wordt de Uitmarkt voor de veertigste keer gehouden vanaf 25 tot 27 augustus 2017 en daarvoor is een bijzondere locatie gekozen:  rondom het Oosterdok en op het Marineterrein.

Jaarlijks bezoeken zo’n half miljoen mensen de optredens, concerten, orkesten, ensembles, cabaretiers,  tentoonstellingen en drama. Voor de doeners worden workshops, boekenmarkten en een informatiemarkt georganiseerd. De evenementen vinden buiten plaats en de toegang is gratis. De openingstijden zijn als volgt:

  • Vrijdag 25 augustus: 20.00 – 24.00 uur
  • Zaterdag 26 augustus: 11.00 – 24.00 uur
  • Zondag 27 augustus: 11.00 – 24.00 uur

Het programma per dag, per genre en per podium is te vinden op www.uitmarkt.nl/programma.