Back to All Events

9 en 10 september Dichtersfestival Kattenburg Café Daan & Daan en Marineterrein


Dichtersfestival Kattenburg.jpg

Op zaterdag 9 en zondag 10 september kunnen Amsterdammers en bezoekers genieten van dichters, performers en muzikanten op en rond het Kattenburgerplein bij het Scheepvaartmuseum.

Het dichtersfestival Kattenburg is al jaren een groot succes door de laagdrempeligheid en de enorme diversiteit aan optredens. Sneldichter Kees Blokland maakt prachtige gedichten op verzoek, bij Neville Raven kunnen bezoekers een poëtisch portret laten tekenen, er is een workshop dichten door Vincent Heeren en veel muziek. Het terras van cafe Daan & Daan is de uitvalbasis op zondag voor verrassingstochten langs dichters en performers die optredenin de lommerrijke binnentuin en het Marinecomplex. Zondag 10 september wordt het festival aan het eind van de middag afgesloten met een optreden van de Amsterdamse muziekgroep Les Fleurs du Nord.

Zie voor het complete programma www.daanendaan.nl/