Back to All Events

17 januari 19:00 - 21:00 uur Meet-up Marineterrein: Meer slimme daken voor de stad

  • Marineterrein Commandantswoning 5 Kattenburgerstraat Amsterdam, NH, 1018 JA Netherlands (map)
Marineterrein Smart Roof 2.0.JPG

Woensdag 17 januari 19:00 - 21:00 uur organiseert Bureau Marineterrein in de Commandantswoning een Meet-up: Meer slimme daken voor de stad
Smart Roof 2.0, het blauw-groene onderzoeksdak boven op gebouw 002 op het Marineterrein, is een groot succes. Het dak vangt regenwater op, voedt het hele jaar door de planten en koelt het gebouw. De kennis en de techniek die met dit project is opgebouwd, is ook goed inzetbaar op andere plekken. Uitdaging: kunnen we een tweede blauw-groen dak realiseren op Kattenburg?
Deelname staat open voor alle buurtbewoners. Aanmelden via info@marineterrein.nl o.v.v. Meet-up slimme daken..

Op de agenda van Bureau Marineterrein staan vier interessante bijeenkomsten voor bewoners uit de omgeving. Bureau Marineterrein gaat in 2018 een serie 'meet-ups' (=bijeenkomsten) organiseren rondom onderwerpen als slimme waterhuishouding, adaptieve woningen, het leren van nieuwe vaardigheden en flexibele sportfaciliteiten. Doel is om samen met experts, omwonenden en andere geïnteresseerden ideeën verder te brengen en uit te testen.