Back to All Events

22 mei 18:00 - 20:30 uur Marineterrein: Bijpraten met de buurt

  • Marineterrein Commandantswoning 5 Kattenburgerstraat Amsterdam, NH, 1018 JA Netherlands (map)
Marineterrein luchtfoto.jpg

Dinsdag 22 mei 18:00 - 20:30 uur organiseert Bureau Marineterrein in de Commandantswoning een informele informatiebijeenkomst 'Bijpraten met de buurt', speciaal voor mensen die in de buurt van het Marineterrein wonen. Doel is om betrokkenen in de directe omgeving van het Marineterrein als eerste bij te praten over stand van zaken en ontwikkelingen. Voorlopig programma ‘Bijpraten op 22 mei’:

  • 18.00 uur Inloop met soep en brood
  • 18.30 uur Welkom door Liesbeth Jansen, directeur Bureau Marineterrein Amsterdam
  • 18.45 uur Update rondom de plan- en besluitvorming, door gemeente Amsterdam en/of Rijksvastgoedbedrijf 
  • 19.15 uur Zomerprogramma en ingebruikname gebouwen en sportfactiliteiten
  • 19.45 uur Vragen en antwoorden
  • 20.00 uur Borrel
  • 20.30 uur Einde

Aanmelden via info@marineterrein.nl o.v.v. Bijpraten op 22 mei.

‘Bijpraten met de buurt’ vindt in 2018 vier keer plaats. Lees hier het verslag van 20 februari 2018 . De volgende informatiebijeenkomsten zijn gepland iin de zomer (rondom de overdracht van Defensiegebouwen aan het Rijksvastgoedbedrijf) en in het najaar.
In deze eerste bijeenkomst geeft de gemeente een update over de politieke besluitvorming en een vooruitblik naar 2018. De laatste tien minuten is er gelegenheid voor vragen en antwoorden. 

Blijf op de hoogte door je te abonneren op de nieuwsbrief van Bureau Marineterrein.
Op de website van het Marineterrein kan je een uitgebreide lijst met antwoorden op de meestgestelde vragen vinden; over onderwerpen als ambitie en ontwikkeling, over plan- en besluitvorming, over functies nu en in de toekomst. Mocht jouw vraag er niet bij staan, aarzel dan niet die te stellen. Dat kan via info@marineterrein.nl