Back to All Events

25 augustus 13:00 - 19:00 u Dichtersfestival Kattenburg bij Daan & Daan

  • Café Daan & Daan Kattenburgerplein Amsterdam, NH, 1018 Netherlands (map)
Dan & Daan.jpg

Op zaterdag 25 augustus kunnen de Eilanders, Amsterdammers en andere bezoekers genieten van dichters, performers en muzikanten op en rond het Kattenburgerplein bij het Scheepvaartmuseum. Ons dichtersfestival is al jaren een groot succes door de laagdrempeligheid en de enorme diversiteit aan optredens en wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door de werkgroep Kunst & Cultuur. Het terras van cafe Daan & Daan is de uitvalbasis voor optredens van dichters en performers. Het festival start rond 13.00 uur en gaat door tot in de avond. Elk uur treden andere dichters op, die worden afgewisseld door optredens van volkszanger Franky,Michel Heeren en Cafe Wehmut. Op de website en de facebookpagina van Dichtersfestival Kattenburg kunt u zien welke  dichters en performers meedoen. 

We hebben nog een paar plekken op het open podium voor dichters/performers uit onze buurt. Meedoen?  Neem dan contact op met Sassy Smit: sassysmit@gmail.com.

Website http://www.daanendaan.nl