Back to All Events

24 t/m 26 augustus opnieuw Uitmarkt rond Marineterrein en Oosterdok


  • Rond Marineterrein en Oosterdok 7 Kattenburgerstraat Amsterdam, NH, 1018 JA Netherlands (map)
Uitmarkt 2018.jpg

De Uitmarkt vindt evenals vorig jaar plaats rond het Oosterdok en het Marineterrein Amsterdam. Traditiegetrouw in het laatste weekend van augustus, dit jaar van vrijdag 24 tot en met zondag 26 augustus. Gedurende deze drie dagen zijn er op zo’n 25 podia circa 300 optredens te bewonderen, met op zondagavond de populaire Musical Sing a Long als afsluiter.

Met toegang tot onder andere het Scheepvaartmuseum, NEMO Science Museum en het Marineterrein Amsterdam heeft deze locatie de bezoeker veel variatie te bieden. Het Scheepvaartmuseum vormt opnieuw het prachtige decor van het hoofdpodium.
Bekijk hier het complete programma met 371 optredens en 27 podia.