Back to All Events

Zondag 8 september Czaar Peterfestival

Czaar Peterfestiva 2019_l2.jpg

Op zondag 8 september 2019 van 12:00-18:00 uur vindt in de Czaar Peterstraat het jaarlijkse Czaar Peter Festival plaats. Deze keer groter dan anders. De straat wordt afgesloten voor autoverkee en er zijn marktkraampjes, foodtrucks, muziek, optredens, modeshows en verschillende kinderactiviteiten. Bewoners, bezoekers: iedereen is welkom!
Naast uitstallingen van de lokale winkels en horeca is er een markt met handgemaakte sieraden, leuke hebbedingetjes of juist heerlijke dingen om van te proeven. Ook zijn er de hele dag door activiteiten zoals een modeshow, cabaret, workshops, yogalessen op straat en entertainment voor kinderen zoals springkussens en creatieve workshops. Live muziekoptredens en een mini-strandtent maken het feest compleet.