Back to All Events

22 april 12:00 - 17:00 u Oostenburgermarkt bij Rosa en Rita

  • Restaurant Rosa en Rita 471 Conradstraat Amsterdam, NH, 1018 NE Netherlands (map)

Voor de deur van restaurant Rosa en Rita (ingang Oostenburg-Noord via Czaar Peterstraat) organiseert Stadgenoot op zaterdag 22 april tussen 12:00 en 17:00 uur de eerste editie van de Oostenburgermarkt: een kleinschalige markt waar u zelf uw eigen spullen kunt verkopen: biologische producten, creatieve producten en zolderspullen. Er is een kofferbakmarkt en u kunt ook een kraam van 4 meter breed huren. Etenswaren ter plekke bereiden is niet toegestaan. Deelname aan de markt is gratis. Wel moet u zich tevoren aanmelden op www.oostenburgermarkt.nl 

Woningcorporatie Stadgenoot gaat op Oostenburg-Noord 1500 woningen bouwen en zoekt vooruitlopend daarop door organisatie van een aantal evenementen naar verbinding met de omliggende buurten.