Back to All Events

10 april 10:30 uur gratis workshop moderne dans 60+ in De Witte Boei

  • Buurthuis De Witte Boei 201 Kleine Wittenburgerstraat Amsterdam, NH, 1018 Netherlands (map)
Dansworkshop senioren.JPG

Op dinsdag 10 april 10:30 - 11:30 uur geeft Dance Connects een gratis workshop moderne dans voor 60 plussers in het kader van de Voel-je-fit week van Huis van de Buurt ‘De Witte Boei’ . Dansen is namelijk een perfecte manier om je fit te voelen: het geeft zowel lichaam als geest een opkikker. 

De workshop wordt gegeven door Floortje Rous, dansdocent en choreograaf bij Stichting Dance Connects. De les is gratis toegankelijk voor iedereen die eens wil proberen of moderne dans iets voor hem of haar is. Het maakt niet uit of deelnemers ervaring hebben en ongeacht je fysieke conditie, iedereen is welkom om mee te doen. Naast dat dansen gezond is, is de workshop Moderne Dans ook een manier om creatief en gezellig met anderen samen te zijn. 

Met het project Still Moving biedt Stichting Dance Connects moderne danslessen aan voor Amsterdammers van 60 jaar of ouder. Dat doen ze in de stadsdelen Centrum, West, Oost, Zuid en Zuid-Oost. Voor de Oostelijke binnenstad is het de eerste keer dat ze een speciale dansles voor ouderen komen geven. Ze nodigen daarom iedereen in deze buurt uit om mee te komen doen!

Huis van de Buurt de Witte Boei staat tijdens de Voel-je-fit week van 9 tot en met 16 april in het teken van gezondheid en fit zijn. De hele week zijn er gratis activiteiten, ook juist voor mensen die zich af en toe niet zo fit voelen. Klik hier voor het programma.

Verzamelen in buurtcentrum de Witte Boei, Kleine Wittenburgerstraat 201