Vierwindenkoor zoekt sopranen

Het Vierwindenkoor is in augustus 1990 opgericht door bewoners van het Vierwindenhuis op Wittenburg. Iedereen die graag zingt - al dan niet wonend in het Vierwindenhuis - is van harte welkom om in dit koor mee te zingen. Het koor bestaat momenteel uit vier sopranen, vijf alten, vier tenoren en vier bassen. Het koor zoekt nu uitbreiding met enkele sopranen.

Het koor zingt a capella. Het repertoire is zeer gevarieerd: van klassiek tot modern, in meerdere talen. Repetities zijn op donderdagavond 20:30 - 22:30 uur in de Zuidhal van het Vierwindenhuis. Een paar keer per jaar treedt het koor op. Kom vrijblijvend een maand meezingen. Je kunt gewoon een keertje langs komen of contact opnemen met info@vierwindenhuis.nl 

Zie voor meer informatie ook www.vierwindenhuis.nl