Overlast airco nieuw appartementenhotel Oostenburg

Bewoners aan de aan de Admiraliteitstraat ondervinden regelmatig herrie van de airco installatie van het nieuwe YAYS Concierged Boutique Apartments aan de Oostenburgergracht 73.

Aan de achterkant van het gebouw op het parkeerterrein aan de Admiraliteitstraat is een airco-apparaat in werking dat een zeer zwaar zoemend geluid laat horen, een toon die overal doorheen gaat. Ook door ramen en deuren. De bewoners worden gek. Het bedrijf doet niks aan het doordringende geluid. Soms staat het apparaat uit, soms staat het heel hard.

Tot nu toe vinden te weinig mensen de weg naar de omgevingsmelding. Om er iets aan gedaan te krijgen, is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen een melding sturen. dat kan via het formulier 'Overlast horeca en andere bedrijven' (klik hier) of via telefoon 14020