Elke donderdag 17 - 18 u inloop mindfullness in De Witte Boei

Bij 'Mijn Vierkante Meter' ben je van harte welkom om mee te doen met de  inloop Mindfullness, elke donderdag van 17-18 uur in Buurthuis De Witte Boei, Kleine Wittenburgerstraat 201.  Je kunt je tevoren hier opgeven, maar het hoeft niet. Na aanvang van de sessie is geen deelname meer mogelijk. Deelname kost € 5.

Mindfulnessbetekent: volledig bewust van de huidige ervaring. Je kunt het vertalen als ‘opmerkzaamheid’ of ‘aandachtigheid’. Tijdens de inloop oefen je in stilte aanwezig te zijn in het ‘hier en nu’, gedachtenstromen te onderbreken, gevoelens te herkennen en niet weg te drukken. Een vierkante meter van stof is jouw eigen veilige plek. Hierop doe je niets anders dan ‘zijn’ en ervaren welke gevoelens en gedachten zich in jou aandienen. Wil je verder praten over iets dat vragen oproept, dan kan dat buiten de inloop.
Het gaat om een inloop, geen cursus. De inloop ondersteunt de beoefening van mindfulness en de discipline van het stilzitten, zodat je het ook thuis kunt beoefenen. 

Zie voor meer informatie www.psycholoog-amsterdam-mijnm2.nl